Lykt P7R oppladbar ES

Lykt P7R oppladbar ES

Dette er en oppladbar håndlykt med hele 1000 lumen. Lykten lades opp ved hjelp av Ledlensers Floating Charge System. Dette er et magnetisk ladesystem, slik at lykten enkelt kan lades uten å fjerne batteriene fra lykten. Du vil ha full kontroll over lyktens status når den lades. I tillegg varsler lykten når den har lavt batterinivå. Lykten lades opp på 5 timer.

Med Advanced Focus System og Rapid Focus kan du stille lyskjeglen fra vid til smalt enkelt med én hånd. Lykten tennes/slukkes ved hjelp av en bryter på lommelykt skaftets ende.

P7R har tre lysprogrammer: Power, Low Power og Mid Power. Lykten veier 210 gram,og er kun 166 mm lang. Dette er en liten lykt med mye lys som passer perfekt i lommen, i tursekken eller i hanskerommet.

Vekt inkludert batterier: 210g. Driftstid opp til 40 timer. Rekkevidde: 210 m. Leveres med ladesystem, taske og håndstropp.

LED: 1 x Xtreme LED
Lysstyrke: 1000 - 20 lumen
Driftstid: MAX: 40t - MIN: 2t
Rekkevidde: 210 - 40 meter
IP - klasse: IPX4
Lengde: 166 mm
Vekt: 210 gram


Pris 1399,00 kr

   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 5 stk)
Produktfarge

Sort


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   21 50 93 17
   produkter@artisti.noLedlenser®

Ledlenser, som er markedsleder i verden på aluminium LED håndlykter og hodelykter, er lyktemerket som foretrekkes av flere og flere proffbrukere.

Innovative løsninger, uovertruffen kvalitet og spesifikasjoner til pris­gunstige betingelser gjør valget enkelt. Dette er fremtidens lykter for dagens bevisste bruker.

Ledlenser har et bredt sortiment som spenner fra de aller minste nøkkelringlyktene til robuste og svært lyssterke profflykter og hodelykter. Felles for alle lyktene er at de bruker økonomiske og miljøvennlige LED i stedet for konvensjonelle pærer.


Vis samtlige produkter fra Ledlenser®
Artikkelnummer LL9408R
Material Aluminium
Emballasje Eske
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.