FOODIE smoothieblender 0.5 l.

Välj Variant

FOODIE smoothieblender 0.5 l.

Med Foodie smoothieblender får du en brukervennlig og stilig hjelper på kjøkkenet,- ideell for å øke inntaket av frukt og grønnsaker i en travel hverdag. På få sekunder kan du blande favorittingrediensene dine i en jevn og forfriskende smoothie. Smoothieblenderen er laget av plasttypen tritan, som har den spesielle egenskapen at den ikke tar til seg lukt og farge, samt å være BPA- og ftalatfri. Bland alltid frukt eller grønnsaker med ønsket flytende væske.


Priser
Antall 1
Pris/stk 450,00
560,00
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)
Produktfarge

White


Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   21 50 93 17
   produkter@artisti.noRIG-TIG

RIG-TIG (EKTE på dansk) er et prisvinnende dansk merke med fokus på kjøkkenrelaterte produkter. Produktene opprettholder en fin balanse mellom estetikk og funksjon. RIG-TIG er en del av designhuset Stelton og samarbeider med kjente skandinaviske designere som Jens Fager, Halskov & Dalsgaard Design, Cecile Manz m.fl.


Vis samtlige produkter fra RIG-TIG
Artikkelnummer Z00605
Designer UNIT 10
Serie FOODIE
Pleieråd Koble fra apparatet og ta av blenderflaskemonteringen. Skyll flasken, lokk og bladenheten etter bruk i varmt vann og litt oppvaskmiddel. Flasken, bladenheten og lokket kan vaskes i oppvaskmaskin. Når du skal rengjøre motorenheten, bruker du en fuktig klut og tørker forsiktig av. Senk aldri motorenheten ned i vann eller noen annen væske.
Tåler oppvaskmaskin Nej
Dimensjoner (BxH) 29.5x10.3 cm
Vekt 765 g
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.